Rechtsbijstandverzekering maar zelf uw advocaat betaald?

Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een schadevergoeding. De verzekeraar had u namelijk vrije advocaatkeuze moeten bieden, zo heeft de hoogste rechter bepaald. Leg uw zaak kostenloos voor om te zien hoe we u kunnen helpen.


Gezien bij Tros Radar: u had recht op vrije advocaatkeuze, nu hééft u recht op schadevergoeding!

Over Rechtsbijstandclaim

U heeft volgens de wet recht op vrije advocaatkeuze. Als u die keuze is ontzegd, heeft u in principe recht op vergoeding van uw advocaatkosten.

Lees meer

Kan ik meedoen?

Of u ook recht heeft op vergoeding van uw advocaatkosten, hangt voor een groot deel af van één belangrijke voorwaarde. Doe de check en claim uw kosten.

Doe de check

Wie zijn de initiatiefnemers?

Rechtsbijstandclaim is een initiatief van LegalDutch in samenwerking met Jonkman Kloppenburg Advocaten. Maak kennis met de initiatiefnemers.

Lees meer

Bekijk het interview bij Tros Radar

Deel deze pagina in uw netwerk!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van Rechtsbijstandclaim? Laat hier uw emailadres achter. Wij berichten u met bescheiden regelmaat.

[contact-form-7 id=”14″ title=”Nieuwbrief”]

Laatste Nieuws

30sep

Rechtsbijstandverzekeraars aansprakelijk gesteld

0 Comments
Stichting Rechtsbijstandclaim stelt de rechtsbijstandverzekeraars vandaag aansprakelijkheid voor het jarenlang niet vergoeden van advocaatkosten. Verzekeraars zijn gehouden de schade volledig... Read More →
23mei

Achmea misleidt klanten met zogenaamde verjaring rechtsbijstandclaims

0 Comments
Rechtsbijstandverzekeraars riepen na lancering van Rechtsbijstandclaim hun klanten op schade bij hun te melden. Achmea maakt nu al duidelijk dat... Read More →

Waarom ik meedoe

“DAS beriep zich erop dat wij ons recht hadden verspeeld op vergoeding door de DAS, tenzij wij alsnog gebruik zouden maken van personeel van de DAS.”
Jan Voerman
“Voor mijn ontslagzaak wilde ik graag een advocaat inschakelen die ik ken en vertrouw, maar mij is de vrije advocaatkeus geweigerd. Daardoor zit ik nu met een schade van vele duizenden euro’s.”
Trudy Mentink
Back to Top